Spændende nyheder fra C More

C More annoncerer, at de i den kommende tid vil tilføje en række spændende nye film og serier til deres streamingtjeneste. Blandt de mest ventede titler er den højt lovpriste thriller-serie “Skyggen”, som følger en dygtig efterforsker, der bliver kastet ud i et kompliceret mysterium. Derudover kan seerne se frem til den Oscar-vindende film “Livets Pris”, en rørende drama-perle, der skildrer kampen for at overleve i en svær livssituation. Endelig har C More sikret sig rettighederne til den populære nordiske krimi-serie “Nordlys”, som lover spænding og gåder i særklasse.

Forbedret streaming-oplevelse

C More har netop lanceret en række forbedringer til deres streaming-platform, som giver brugerne en endnu bedre oplevelse. Blandt andet er billedkvaliteten blevet opgraderet, og der er nu mulighed for at streame i op til 4K-opløsning. Derudover er navigationen blevet optimeret, så det er nemmere at finde de ønskede programmer. Desuden er der kommet flere Nye C More releases til glæde for kunderne. Samlet set giver disse tiltag en mere intuitiv og flydende streaming-oplevelse.

Mere indhold til hele familien

C More lancerer nu et endnu bredere udvalg af indhold, så der er noget for hele familien. Forældre kan glæde sig over et større udvalg af kvalitetsfilm og serier, mens børnene kan fordybe sig i spændende animationsfilm og familievenlige programmer. Derudover kan du dyk ned i hbo max her og opleve et endnu bredere katalog af populære titler. Med de seneste tilføjelser til C Mores streamingtjeneste er der nu endnu flere muligheder for at finde noget, der passer til alle i husstanden.

Nye muligheder for live-sport

C More lancerer nu en ny funktion, der giver brugerne mulighed for at se live-sport på flere enheder samtidig. Denne feature gør det muligt at streame en sportskamp på tv’et, mens man følger med på sin smartphone eller tablet. Derudover kan brugerne nu også vælge at se kampen i forskellige kameravinkler og få adgang til statistikker og andre informationer om begivenheden. Disse nye muligheder giver seerne en endnu mere engagerende og interaktiv oplevelse, når de følger deres yndlingshold og sportsgrene.

Innovative funktioner til brugerne

C More lancerer en række innovative funktioner, der skal gøre streamingtjenesten endnu mere brugervenlig. Blandt nyhederne er en forbedret søgefunktion, der gør det lettere at finde de ønskede film og serier. Derudover introduceres en personlig anbefaling-funktion, som baseret på brugerens seerhistorik og præferencer foreslår relevant indhold. Endelig får brugerne mulighed for at oprette individuelle profiler, så hele familien kan tilpasse oplevelsen efter egne ønsker.

Udvidet katalog af populære titler

C More har udvidet deres katalog med en række populære titler. Abonnenter kan nu se flere film og serier fra anerkendte instruktører og skuespillere. Udvalget spænder bredt fra actionfyldte blockbustere til kritikerroste dramaer. Uanset hvad dine præferencer er, er der noget for enhver smag. Kataloget opdateres løbende, så der er altid nyt at opdage.

Forbedret brugervenlighed i app’en

C Mores app har gennemgået en række forbedringer for at gøre brugeroplevelsen endnu bedre. Appen har nu et mere intuitiv og brugervenligt design, der gør det nemmere at navigere og finde det indhold, du leder efter. Søgefunktionen er blevet opgraderet, så du kan søge mere præcist på tværs af C Mores brede udvalg af film, serier og live-tv. Derudover er appen blevet optimeret til hurtigere indlæsningstider og mere stabil streaming, så du kan nyde dine yndlingsindhold uden afbrydelser.

Spændende samarbejder med store navne

C More har indgået spændende samarbejder med nogle af de største navne i underholdningsbranchen. Streamingplatformen har sikret sig rettighederne til at vise en række populære serier, heriblandt den højt roste dramaserie ‘Succession’ med Brian Cox i hovedrollen. Derudover kan C More-abonnenter se frem til at opleve den prisbelønnede komedieserie ‘Ted Lasso’ med Jason Sudeikis. Disse samarbejder understreger C Mores ambition om at tilbyde sine kunder et bredt og attraktivt indholdsudvalg.

Mere indhold i højere kvalitet

C More lancerer nu et nyt og forbedret indholdsbibliotek, hvor seere kan se frem til et bredere udvalg af film og serier i højere billedkvalitet. Platformen investerer i flere originale produktioner og sikrer, at det bedste indhold fra både ind- og udland bliver tilgængeligt. Målet er at give seerne en endnu bedre oplevelse, uanset om de streamer på tv, computer eller mobile enheder.

Konkurrencedygtige priser og abonnementer

C More tilbyder konkurrencedygtige priser og abonnementer, så alle kan få adgang til deres spændende indhold. Deres grundabonnement koster kun 99 kr. om måneden og giver adgang til et stort udvalg af film, serier og sportsbegivenheder. De har også mulighed for at tilkøbe ekstra pakker, f.eks. en sportskanal for 49 kr. om måneden, så man kan få skræddersyet sit abonnement efter egne behov og interesser. C More gør det nemt og overkommeligt at få adgang til kvalitetsunderholdning.